feature-img

En golvfirma som arbetar över hela landet

Trots att vi är baserade i Målsryd, Västra Götaland, är vi en golvfirma som du kan anlita oavsett var i Sverige som du bor eller verkar någonstans. Vi har nämligen hela landet som arbetsområde.

Inte nog med detta, vi är dessutom en golvfirma som kan hjälpa dig med flera olika typer av golvarbeten. Det inkluderar allt från golvläggning och golvslipning till lagning av golv samt arbete med undergolv. Vad för typ av golvarbete du än behöver hjälp med är det med andra ord bara att meddela oss om det, därefter sköter vi resten!

Vi arbetar med flera olika typer av golv

Vi är en golvfirma som specialiserar oss på massiva kortstavsgolv i alla tänkbara mönster och alla sorters träslag. Vi kan dock även hjälpa dig med lamellgolv, andra typer av trägolv, sportgolv och undergolv. Vi samarbetar med flera olika golvleverantörer. Tillsammans med dig ser vi till att välja ut ett golv som stämmer in på dina önskemål.

feature-img

Ett högt tempo

Vi siktar alltid på att hålla ett högt tempo när vi arbetar. Dock låter vi självklart inte detta gå ut över noggrannheten på de jobb vi utför. Vi är helt enkelt tillräckligt kompetenta för att både kunna hålla ett högt tempo och vara noggranna på en och samma gång.

Varför är det då viktigt för oss att arbeta i ett högt tempo kanske du undrar? Svaret på den frågan är att det är det för att vi vill kunna störa dig som anlitar oss så lite som möjligt, därför strävar vi alltid efter att bli färdiga så snabbt vi kan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify