feature-img

Parkettkontakten i Väst

Varmt välkommen till oss på Parkettkontakten i Väst! Vi är en golvfirma med bas i Västra Götaland men som jobbar över hela landet. Vi behärskar dessutom flera olika typer av golvarbeten. Det handlar bland annat om dammfri golvslipning, ytbehandling, lackering och golvläggning. Vi arbetar främst med massiva kortstavsgolv men även med andra typer av trägolv. Du behöver bara meddela oss om vilken typ av golv det är du behöver hjälp med så ska vi se till att du får den service du är i behov av!

Våra kunder

Vi på Parkettkontakten i Väst vänder oss till flera olika typer av kunder. Det handlar bland annat om privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Som tidigare nämnt åtar vi oss också arbeten i flera olika delar av landet!

feature-img

Vår adress

Vi på Parkettkontakten i Väst har Råslättsvägen 8 i Målsryd som vår adress. Du som har vägarna förbi är självklart varmt välkommen till att komma och hälsa på oss. Självklart kan du dock även komma i kontakt med oss genom att ringa oss eller genom att använda något av våra kontaktformulär.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify